Pozíció részletek

Mérnök – Elektromos alkatrészek, Költség- és értékelemzés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 2-3 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Területünk egy projekt korai fázisában, műszaki, gyártástechnológiai és költségelemző kompetenciák és technikai eszközök segítségével támogatja, hogy a projektek a lehető legköltséghatékonyabban valósulhassanak meg. Szorosan együttműködünk a Volkswagen konszern további márkáinak különböző területeivel, napi kapcsolatban vagyunk a németországi Fejlesztőközponttal és Minőségbiztosítással, valamint további szakterületek kollégáival.
A műszaki költségelemző terület termék- és folyamatismeret és gyártási kritériumok mentén végzett kalkulációval vizsgálja a beszállítók gyártási folyamatait. Műszaki kompetenciáink az alábbi területeket érintik: fröccsöntő szerszámok, fémalakító és fémmegmunkáló szerszámok, fém alkatrészek alakítása és megmunkálása, műanyagok-, elasztomerek gyártása és csatlakozó folyamatok, öntészeti eljárások és a hozzá kapcsolódó folyamatok, valamint elektromos alkatrészek, komponensek gyártása.
A költségelemzés folyamatában tárgyalásokat és egyeztetéseket folytatunk a beszállítókkal és a konszern más telephelyeivel az egész világon.
Ha mély műszaki szaktudással és tapasztalattal rendelkezik, ha tárgyalási technikákban jártas, ha tapasztalattal rendelkezik gyártási folyamatokban, valamint ismeretekkel rendelkezik elektromos alkatrészek gyártásáról és komponensek működéséről, és jól érezné magát ebben a szerepben, emellett szívesen utazna, és dolgozna nemzetközi környezetben, akkor csatlakozzon a költségelemző mérnök újonnan alakuló csapatához.

Ön az ideális jelölt, ha
 • Felsőfokú, műszaki végzettséggel rendelkezik (egyetemi/főiskolai diploma), villamosmérnök végzettség előny
 • Több éves tapasztalata van elektromos alkatrészek működésével kapcsolatban, nyomtatott áramkörök gyártásával kapcsolatban, autóiparban szerzett tapasztalat előny
 • SMT/THT gyártásban szerzett tapasztalata van
 • Előny
- új termék bevezetésében, fejlesztésében szerzett tapasztalat
- elektromos alkatrészek és NyÁK-tervező szoftverek ismerete
- ICT/FCT teszterek ismerete
 • Tárgyalóképes német és/vagy tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezik
 • Felelősségteljesen és önállóan végzi munkáját
 • Magabiztos a különböző szintű beszállítói képviselők ártárgyalásain
 • Területünk képviseletét vállalja online konferenciákon, hosszú távon pedig belföldi és külföldi utazásokra való hajlandóság jellemzi (rendszeresen, vagy akár nem tervezett jelleggel)
 • Érdekérvényesítő, konfliktust jól kezelő, határozott és lendületes személyiség
 • Csapatszellem, analitikus és komplex gondolkodásmód jellemzi
 • Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!