Pozíció részletek

ASMS Enabler - Audi Hungaria

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 2-3 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A járművek és környezetük közötti egyre intenzívebb adatforgalom miatt a Cyber Security (Kiberbiztonság) és a Software Update (Szoftverfrissítés) témakörre egyre nagyobb figyelem irányul. Az Automotive Security Menedzsment Rendszer (ASMS) definiálja a szabályozási keretet a kiberbiztonság és a szoftverfrissítések biztosítására a típusjóváhagyást igénylő járművek és a hozzájuk kapcsolódó ökoszisztéma számára.
Az ASMS Enabler feladata az egész vállalat Automotive Security rendszerének folyamatos felügyelete, fejlesztése és javítása. Mindezt a nemzetközi törvények (UNECE R155/156) segítségével és használatával.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkezik (elektronikai irány előny)
  • Magabiztos német és középszintű angol nyelvtudása van
  • Legalább 2-3 év autóipari tapasztalattal rendelkezik
  • Kiváló problémamegoldó készség és felelősségteljes munkavégzés jellemzi
  • Csapatmunkára való képessége erős
  • Részletes magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázathoz!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!