Pozíció részletek

Fejlesztőmérnök - Termékadatmenedzsment, Járműfejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 2-3 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A járműfejlesztés immáron 10 éve fontos szerepet tölt be az Audi Hungaria életében. A folyamatos területi fejlődés mellett mindig kiemelt szerepet kapott a munkatársaink szakmai kompetenciáinak, és ezáltal a területeink szakmai kompetenciáinak bővítése is. Ezen tudásbázisra építve a terület az elsők között csatlakozott az SCC projekthez és a meglévő kompetenciáival már most nagyon jó eredményeket ér el a vállalaton belül.
A termékadatmendzsment területen belül szintén jelentős fejlődés előtt állunk. Ez komoly kihívást jelent mind a létszám tekintetében, mind pedig az új kompetenciák tekintetében.
Ezen kihívások támogatásához keressük új munkatársunkat.

Ön az ideális jelölt, ha
 • Felsőfokú végzettséggel rendelkezik
 • 1-3 éves adatkezelés és adatstruktúra kezelés területén szerzett munkatapasztalata van
 • Középfokú német nyelvtudással rendelkezik
 • Számítógépes-, kiemelten MS Office ismeretei vannak
 • Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség jellemzi
 • Analitikus és komplex gondolkodásmód, precíz munkavégzés jellemzi csapatban és önállóan is
 • Terhelhető és rugalmas
 • Előnyt jelent:
 • Projektben szerzett tapasztalat
 • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
 • Műszaki darabjegyzék területén szerzett tapasztalat
 • Angol nyelvtudás
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!