Pozíció részletek

Gyakornok – Logisztikai folyamattervezés

Standszám:
A26
Pénzügy, Számvitel, Logisztika Diákmunka, szakmai gyakorlat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Az Audi Hungaria járműlogisztikai szervezete és rendszere biztosítja a legújabb autómodelljeink gyártásához szükséges alkatrészeket és anyagokat, valamint gondoskodik a késztermék megfelelő kiszállításáról.
A logisztikai tervezés csapata biztosítja az operatív területek számára a működési keretfeltételeket. Az anyagellátáshoz szükséges épületek, felületek, szállítóeszközök és irányító rendszerek megtervezése, beszerzése a team kiemelt feladata.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Folyamatban lévő főiskolai (BSc / BA) vagy egyetemi (MSc / MA) logisztikai/gazdasági tanulmányokat folytat, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik
  • Minimum 6 hónap szakmai gyakorlati idő eltöltését tudja vállalni, legalább heti 3 munkanapban
  • Németnyelv-tudás előny
  • Jó kommunikációs készséggel, logikus gondolkodásmóddal rendelkezik
  • Terhelhető, képes csapatban dolgozni
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!