Pozíció részletek

Gyakornok - Digitalizáció

Standszám:
A26
Értékesítés, Marketing, HR Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A járműipar jelentős átalakuláson megy át, melynek egyik katalizátora a digitalizáció. A prémium autók vásárlóinak elvárásai változnak, így új üzleti modellek születnek és változik a gyártás folyamata is. Az Audi Hungaria is számos digitális projektet és kezdeményezést indított annak érdekében, hogy ne csak megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, de túl is szárnyalja őket. Ezen az úton az Audi Hungaria Digitalizációs Irodája kulcselem. Az ide tartozó feladatok például a digitális stratégia létrehozása, részvétel a főbb projektekben, ügyfélorientált ötletek kidolgozása együttműködésben az érintett szakterületekkel.
A pozícióban megismerheti az Audi Hungaria és a Volkswagen-konszern területeit. Gyakornokként lehetősége lesz innovatív projektek fejlesztésének és kivitelezésének támogatására. A csapat teljes értékű tagjaként számítunk a tudására és ötleteire.

Ön az ideális jelölt, ha 
  • Főiskolai vagy egyetemi tanulmányokat folytat (BSc-vagy MSc) gazdaságtudományok, műszaki menedzser vagy gazdaságinformatika szakon, és legalább 4 szemesztert már lezárt a tanulmányaiban
  • Legalább 6 hónap gyakorlati időt el tud tölteni a cégnél minimum heti 3 napban
  • Önálló munkavégzés, analitikus gondolkodásmód és magabiztos fellépés jellemzik
  • Magabiztosan használja a Microsoft Office programokat
  • Jó csapatjátékos, kiemelkedő kommunikációs készséggel
  • Elkötelezett a járműipar és a digitális üzleti modellek iránt
  • Érdeklődik az új technológiák, a közösségi média, a digitalizáció és a multimédia iránt
  • Erős német nyelvtudása van, angol nyelvtudás előny
  • Korábbi munkatapasztalat előnyt jelent
  • Kérjük, hogy pályázatához csatolja magyar és idegen nyelvű életrajzát!
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.
Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást, és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!