Pozíció részletek

Gyakornok – Járműszerelde Technikai vizsgálatok & QRK mérnök támogatása

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A járműgyártás jelenti az Audi Hungaria egyik alappillérét. 1998-tól készülnek Győrben Audi-modellek: először az ingolstadti telephellyel megvalósított kooperációs gyártási rendszer keretében, majd 2013 nyarától már önálló gyáregységben kerülnek megépítésre az autóink. Ennek nyomán a teljes gyártási folyamatot lefedi az Audi Hungaria: a karosszériaelemek préselésétől, lakkozásától kezdve egészen a járművek készre szereléséig.
A szakterületen lévő gyakornok megismerkedhet a teljes gyártási folyamattal (TT, Q3 és Q3 SB modellek építésével), ezzel átfogó ismereteket szerezve a termék keletkezéséről. Betekintést nyer a szereldei élet világába, ezzel megismervén a különböző munkafolyamatokat.

Ön az ideális jelölt, ha
  • BSc vagy MSc tanulmányokat folytat Járműmérnök, Gépészmérnök vagy Műszaki menedzser szakok egyikén
  • Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezik
  • Heti minimum 3 nap munkavégzést vállalni tud
  • Legalább középfokú a német nyelvtudása
  • A Microsoft Office programcsomagot (Excel, Word, PowerPoint) magabiztosan kezeli
  • Járműipari érdeklődés előnyt jelent
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!