Pozíció részletek

Gyakornok - Lakkozóüzem

Standszám:
A26
Pénzügy, Számvitel, Logisztika Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A járműgyár egyik részlegében a Lakkozó területén történik a kész karosszériák korrózióvédelme és lakkozása. A karosszérák egy vegyi kezelés után merítőfürdőben korróziógátló festékkel kerülnek bevonásra, majd a speciális festéket kemencében kikeményítik. A következő lépésben történik a karosszériák letömítése PVC felhordással. Az alapozó, a szín és a fedőlakk automatizálva kerül a karosszériákra. Köszönhetően az izgalmas feladatkörnek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Főiskolai (BSc / BA) vagy egyetemi (MSc /MA) mérnöki tanulmányokat folytat, aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal és legalább 4 lezárt szemeszterrel rendelkezik
  • Minimum 6 hónap gyakorlati idő eltöltését tudja vállalni
  • Nyitott heti 3-4 nap munkavégzésre
  • Kommunikációs németnyelv-tudás előny
  • Munkáját képes önállóan végezni, terhelhető és rugalmas
  • B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!