Pozíció részletek

Gyakornok - Exkluzívszériás karosszériaelemek - vevői reklamációk és alkatrészanalízis

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
„Precizitás szenvedéllyel” hangzik el a győri Audi Hungaria szerszámgyárának jelmondata. A két hagyományos terület – szerszámgyártás, illetve a készülék- és berendezésgyártás – mellett az exkluzívszéria-gyártásban mindenekelőtt a prémiumszegmens csúcsmodelljeihez készítenek külső karosszériaelemeket. Ilyenek például a Lamborghini Aventador, Huracan és az Audi RS modellek.
A szakterületünkön motivált gyakornok kollégát keresünk az exkluzívszériás gyártás csapat változatos és mozgalmas feladatainak támogatására.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Mérnöki vagy műszaki menedzser tanulmányokat folytat
  • Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonya van
  • Legalább két szemeszter szakmai gyakorlati időt el tud tölteni a cégnél
  • Heti 3-4 nap munkavégzést vállalni tud
  • Legalább alapfokú a német vagy angol nyelvtudása
  • Magabiztosan kezeli az Office szoftvereket (Excel, Word)
  • Alapvető járműismeretei vannak
  • Precíz munkavégzés jellemzi
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.
Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást, és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!