Pozíció részletek

Gyakornok - Járműfejlesztés - Szilárdsági mérések és fárasztóvizsgálatok

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A járműfejlesztésen belül a szilárdsági analízis csoport jármű- és motorkomponensek terhelési viszonyainak meghatározásával és élettartam-vizsgálataival foglalkozik. Az alkatrészekkel szemben támasztott szilárdsági követelmények biztosításához elsősorban méréseket és fárasztóvizsgálatokat alkalmazunk.
A méréseket a vizsgált komponensek valós környezetéből származó terheléseinek meghatározására használjuk. Gyorsulásmérő szenzorok, illetve nyúlásmérő bélyegek segítségével mérjük a vizsgálandó komponensek lokális gyorsulásait és alakváltozási állapotát, majd ebből határozzuk meg a terhelések idő- és frekvenciatartománybeli lefutását.
A fárasztóvizsgálatokat az alkatrész szilárdsági ellenőrzése vagy terhelhetőségének feltérképezése érdekében készítjük. Az alkatrészeket az előírt terheléssel előírt ciklusszámig vagy tönkremenetelig fárasztjuk.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Gépészmérnök vagy járműmérnöki MSc tanulmányokat folytat, és aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezik
  • Legalább 4 szemesztert már lezárt a tanulmányaiban
  • Minimum 6 hónapos gyakornoki időt vállalni tud
  • Kommunikációképes német vagy angol nyelvtudása van
  • Alapos ismeretekkel rendelkezik a szilárdságtan és dinamika területén (ideális esetben méréstechnikai ismeretei is vannak)
  • Pontosság, precizitás, analitikus szemléletmód, önálló munkavégzés jellemzi
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra. A program sikerét bizonyítja, hogy gyakornokaink közül évente körülbelül százan munkatársi lehetőséget kapnak vállalatunknál.
Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást, és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!