Pozíció részletek

Gyakornok - Motorgyári minőségbiztosítás - Vevői reklamációk

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Vállalatunk minőségbiztosítási rendszerét vevőink igényei, a vállalat célkitűzései, valamint a gépjárművek gyártására vonatkozó törvényi előírások határozzák meg. A motorok technikai tulajdonságainak vizsgálata a sorozatgyártás folyamán történik. A minőségbiztosítás aktívan szerepet vállal a termék teljes életciklusában a fejlesztéstől egészen a vevőig. Amennyiben a motorokban technikai probléma merül fel, a legmodernebb technológiával és méréstechnikai eszközökkel felszerelt analíziscentrumokban végzik el a szükséges vizsgálatokat. A szakterület feladata a motorok és alkatrészek analízise, valamint a problémaelemzés szakmai támogatása.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Mérnöki vagy műszaki menedzser BSc vagy MSc tanulmányokat folytat
  • Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonya van
  • Legalább 6 hónap szakmai gyakorlati időt el tud tölteni a cégnél
  • Heti 3-4 nap munkavégzést vállalni tud
  • Legalább alapfokú a német nyelvtudása
  • Magabiztosan kezeli az Office szoftvereket (Excel, Word, PowerPoint)
  • Alapvető motorismeretei vannak
  • Precíz munkavégzés jellemzi
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.
Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást, és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!