Pozíció részletek

Gyakornok – Analysezentrum/Pilothalle

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A területünk főbb feladatai közé tartozik az összes Győrben épülő előszériás gépjármű felépítése a karosszéria üzemtől egészen a kész gépjármű üzembe helyezéséig. Feladatunk az előszériás gépjárművek felépítése közben a széria gyártás folyamatainak az ellenőrzése és az itt keletkező termék és folyamat problémák felismerése. Területünk irányítása alatt készülnek a különböző kiállításokon és médiában megjelenő különleges gépjárművek is.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Folyamatban lévő egyetemi (MSc / MA) Járműmérnöki tanulmányokat folytat, nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik
  • Minimum 6 hónap szakmai gyakorlati idő eltöltését tudja vállalni, legalább heti 3 munkanapban
  • Németnyelv-tudás előny
  • Jó kommunikációs készséggel, logikus gondolkodásmóddal rendelkezik
  • Terhelhető, képes csapatban dolgozni
Amit kínálunk
Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár egy egész karriert megalapozhat. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok – ezek várnak az Audi Hungaria gyakornokaira! Emellett teljesítményhez igazodó bérezést, diplomamunka-írási lehetőséget biztosítunk, továbbá támogatjuk a kollégiumi elhelyezést is. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy a hallgató tanulmányai alatt valódi szakmai tapasztalatra tehessen szert, és felkészült munkavállalóként léphessen majd ki a munkaerőpiacra.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!