Pozíció részletek

Szimulációs mérnök - Rendszerszimuláció elektromos/elektronikus rendszerek modellezése - Járműfejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Maximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A jövő járműveit az egyre növekvő számú elektromos és elektronikus komponensek jellemzik. A különböző vezérlőegységek kialakítása és funkcionális működésük biztosítása egyre nagyobb kihívást jelent.
Ebből a célból a tesztelés történhet a járműben, de történt ez úgynevezett HiL (Hardware-in-the-Loop) mérőállomásokon, valamint szimulációs modellek SiL (Software-in-the-Loop) segítségével is. A szimulációs modellek lehetővé teszik fontos koncepciós döntések meghozatalát, mielőtt még a fizikai komponensek rendelkezésre állnának.
A teljes jármű védelmének és a virtuális tervezésének minősége ezért döntő tényező a járműfejlesztés folyamán.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Lezárt BSc vagy MSc tanulmányokkal rendelkezik elektrotechnika/informatika területén, ideális esetben elmélyült járműtechnikai ismeretekkel rendelkezik
  • Az alábbi alkalmazásokban, szoftverekben és programnyelvekben ismeretekkel rendelkezik: MATLAB/Simulink, dSPACE eszközök, Vector eszközök, Vezérlőegységek diagnosztikai eszközök, SysML. TPT, EXAM, ECUTest, Jenkins, C/C++
  • Ideális esetben szakmai tapasztalattal rendelkezik a rendszerszimuláció és HiL/SiL területeken
  • Legalább középfokú német és/vagy angol nyelvismerettel rendelkezik
  • Kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezik
  • Lelkes, rugalmas és kreatív
  • Jó problémamegoldó
  • Nyitott a nemzetközi környezetben megvalósuló együttműködésre
  • Képes a csapatmunkára és az együttműködésre
  • Részletes magyar és német/angol nyelvű szakmai önéletrajz (motivációs levél) csatolását kérjük a pályázathoz!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerd meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozz hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!