Pozíció részletek

Szimulációs mérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Napjaink gépjárműveinek könnyűszerkezetes építésmódja valamint az elektromosság egyre növekvő terjedése magas követelményeket támaszt a járművek akusztikai tulajdonságaival szemben különösen a prémium szegmensben.
Csapatunk az új fejlesztésű járművek számára végeselemes szimulációk és méréstechnikai analízisek segítségével műszaki megoldásokat fejleszt az NVH-, azaz akusztikai tulajdonságok optimalizálása érdekében, mely a koncepciófázistól egészen a szériagyártásig végigkísérik a járművek fejlesztését.
Munkánk során szoros együttműködésben vagyunk az AUDI AG műszaki fejlesztésével, valamint külső partnerekkel.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Lezárt felsőfokú tanulmányokkal rendelkezik (MSc) az alábbi szakterületek egyikén: gépészet, járműtechnika, mechatronika, elektrotechnika vagy ezekkel rokon szakirányon
  • Járműdinamikai és lengéstani ismeretei vannak, valamint ismeri a végeselemes módszereket
  • Tapasztalata van végeselemes szoftverek használatában (például NASTRAN)
  • Középfokú német és/vagy angol nyelvtudással rendelkezik
  • Jó kommunikációs készséggel rendelkezik
  • Önálló és strukturált munkavégzés jellemzi
  • Német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként.
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerd meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozz hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!