Pozíció részletek

Szimulációs mérnök – Hajtáslánc dinamika, Járműhajtás Fejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Maximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Az Audi Hungaria Zrt. motorfejlesztő központja 2001-ben került átadásra, ahol munkatársaink a legmodernebb eszközökkel és szoftverekkel dolgoznak. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a rendelkezésre álló technológia, infrastruktúra is nagyban hozzájárul a fejlesztési munkához: kollégáink különféle járatópadokon és kabinokban, speciális kamerák, szenzorok és mérőeszközök segítségével optimalizálják belsőégésű és elektromos motorjaink működését, miközben az alkatrészek vizsgálatánál a szimuláció is jelentős szerepet kap.
A győri járműhajtás-fejlesztés szimulációs csapata a dinamikai szimulációk mellett egyaránt végez végeselemes vizsgálatokat és áramlástani analíziseket is.
Csapatunk a hajtáslánc dinamikai szimulációinak területére keres szimulációs mérnököt belsőégésű és elektromos hajtásrendszerek fejlesztéséhez, illetve a metódusainak további kidolgozásához.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Felsőfokú mérnöki végzettséggel rendelkezik – gépész- / járműmérnök vagy ezekkel egyenértékű szakon
  • Ismeretekkel rendelkezik a dinamikai/szilárdságtani szimuláció területén - SIMDRIVE / EXCITE ismeret előnyt jelent
  • Programozási tapasztalat előnyt jelent
  • Motortechnikai és mechanikai ismeretekkel rendelkezik
  • Középfokú német és/vagy angol nyelvtudással rendelkezik
  • Jó kommunikációs képességekkel rendelkezik és szeret csapatban dolgozni
  • Analitikus, komplex, felelősségteljes gondolkodásmód jellemzi, képes önálló projektmunkára saját ötletek alapján
Amit kínálunk
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva. Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok, munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!