Pozíció részletek

Tesztmérnök - Hil-tesztpadok, Járműfejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
HiL-tesztpadok fejlesztéséhez, üzembe helyezéséhez és aktualizálásához, járművek vezérlőegységeinek funkcionális tesztelésére keresünk tesztmérnök munkatársat.
A jövő járműveit az egyre növekvő számú elektromos és elektronikus komponensek jellemzik. A különböző vezérlőegységek kialakítása és funkcionális működésük biztosítása egyre nagyobb kihívást jelent.
Ennek érdekében a tesztelés történhet a járműben, HiL (Hardware-in-the-Loop) mérőállomásokon, valamint a korai fejlesztési fázisban SiL (Software-in-the-Loop) szimulációs modellek segítségével is.
A meghirdetett pozícióhoz tartozó főbb tevékenységek, hardverek tesztpadon történő validálása, valamint erre a célra tervezett HiL tesztpadok fejlesztése.

Ön az ideális jelölt, ha
 • Lezárt BSc vagy MSc tanulmányokkal rendelkezik villamosmérnök, vagy informatika szakterületen; ideális esetben elmélyült járműtechnikai ismeretekkel rendelkezik
 • Elmélyült ismeretei vannak az alábbi alkalmazásokban: dSPACE, Vector, ECU diagnosztikai eszközök, SysML, TPT, EXAM, ECUTest, Jenkins
 • A következő eszközök/szoftverek ismerete: MATLAB/Simulink, C/C++
 • Ideális esetben szakmai tapasztalattal rendelkezik komplex elektronikai rendszerek szoftver tesztelésében
 • Legalább középfokú német és/vagy angol nyelvismerete van
 • Jó kommunikációs készséggel rendelkezik
 • Lelkes, rugalmas és kreatív
 • Érdekli az együttműködés nemzetközi környezetben
 • Hajlandó a csapatmunkára és az együttműködésre
 • Jó problémamegoldó készségek jellemzik
 • Részletes magyar és német/angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázathoz!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!