Pozíció részletek

Vezető - Numerikus Szimuláció Járműhajtás Fejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 4-7 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Az AUDI HUNGARIA Zrt. 1993-ban motorgyártóként alapították és évek óta a világ legnagyobb motorgyáraként van jelen. A győri telephely belsőégésű motorok és elektromos hajtások széles spektrumát fejleszti és gyártja az AUDI AG. valamint a VW Konszern további márkái számára. 1998 óta a székhely járműgyárral kiegészülve működik.
Az AUDI HUNGARIA Zrt. Műszaki Fejlesztése 2001-ben alakult meg a Járműhajtás Fejlesztéssel. Az 550 magasan képzett szakemberével ez ma az AUDI AG harmadik legnagyobb fejlesztő telephelye és a konszern fejlesztői hálózatának egy fontos stratégiai partnere.
A Járműhajtás Fejlesztés különböző Otto- és dízelmotorok, valamint elektromos hajtások komplett fejlesztési projektjeit végzi. A konstrukciótól kezdve a termodinamikán és szimuláció át egészen a járatópadokon történő tesztelésig a teljes fejlesztési spektrum lefedésre kerül.
Ez a kvalitatív és kvantitatív dinamikusan fejlődő terület nemzetközi projektekért is felelős, amely révén szorosan együttműködik a kínai és mexikói fejlesztőközpontokkal. Alapvető feladat még ezenkívül a különféle hajtások szériagyártásának fejlesztői oldalról történő támogatása.
A numerikus szimulációs csapatunk felelős a szimulációs megbízások teljesítéséért a teljes járműhajtás fejlesztési folyamatban a koncepció értékelésétől kezdve a szériatámogatásig az áramlástani szimuláció, menetdinamikai szimuláció, adatelemzés / mechanikai szimuláció (szilárdságtan, dinamika) tématerületeken.
A csapat szorosan együttműködik a legfőbb partnereivel a konszernen belül széles körben, segíti a szimuláció területén a járműhatás projektekben és a szériatámogatásában a járműhajtás fejlesztést valamint szükség esetén az Audi Hungária egyéb szakterületeit.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Járműgépész-, Gépészmérnöki vagy ezekkel egyenértékű felsőfokú végzettséggel rendelkezik (Egyetemi/főiskolai diploma)
  • Munkatársak vezetésében szerzett tapasztalata van
  • Rendelkezik tapasztalattal a numerikus szimuláció területén
  • CAD területén szerzett tapasztalat előnyt jelent
  • Tárgyalóképes német nyelvtudással és legalább középfokú angol nyelvismerettel rendelkezik írásban és szóban
  • Döntésképesség és magas személyi felelősség jellemzi
  • Magas szintű vevőorientáltság és vállalkozói szellem, eszkalációs képesség jellemzi
  • Magas fokú szociális kompetencia és kommunikációs képesség, jó folyamatorientáltság és rendszerszemlélet is jellemző Önre
  • Kérjük magyar és német/angol nyelvű önéletrajza csatolását a pályázati laphoz!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria Magyarország gazdaságának meghatározó vállalatai közé tartozik, ahol a teljes menedzsment több mint 11 000 munkatárs koordinálásáért felelős. A különféle szinteken történő csapatirányítás mellett a vezetői tevékenység fontos eleme a szakmai irányítás, a támogatás és az utánpótlás nevelés is. Vezetői munkakörben tevékenykedő kollégáink számára is biztosítjuk a folyamatos, személyre szabott fejlődési lehetőségeket kihívást jelentő feladatokkal, képzésekkel. A menedzsment számára versenyképes juttatási csomagot kínálunk, amelyről a kiválasztási folyamat során személyesen tájékoztatjuk Önt (pl. szolgálati autó, egészségügyi ellátás, biztosítások stb.)
Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni! https://audi.hu/hu/karrier/miert-erdemes/
Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!