Pozíció részletek

Fejlesztőmérnök - Termodinamika és applikáció – Járműhajtás Fejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A győri fejlesztőközpont termodinamikai és applikációs területének célja az Audi konszern belsőégésű motorjainak termodinamikai fejlesztése és jármű-applikációja a koncepciótól a szériagyártásig. Tevékenységünk a belső égésű soros- és V-motorok fejlesztési területéhez tartozik.
A termodinamikai fejlesztés célja a motorok legjobb fogyasztási, károsanyag-kibocsátási és teljesítmény mutatóinak elérése. Ezen célok mentén kerülnek beállításra a motor műszaki paraméterei (például üzemanyag és levegő arány, keverékképzés, töltés, kipufogógáz visszavezetés stb.), melyeket motorvezérlő hangolásán keresztül, szoftveres környezetben optimalizálunk.
A paraméterek optimális beállítása a motorok a járműrendszerbe történő applikációja során kerül felhasználásra, mely a jövőben szintén a győri fejlesztőmérnökök feladata.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Sikeresen elvégzett gépészmérnöki diplomával rendelkezik (BSc, MSc), a járműtechnikára vagy a mechatronikára összpontosítva, valamint a belső égésű motorokat jól ismeri
  • Ideális esetben rendelkezik szakmai tapasztalattal a motor fejlesztésében, vagy egy ennek alternatívájaként volt gyakornoki, tanszéki tevékenysége vagy szakdolgozat keretein belül foglalkozott a témával
  • Van ismerete olyan applikációs és mérési eszközök használatáról, mint az INCA, a Concerto, a PUMA, az MDA, a DiagRa
  • Nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkezik németül (középfok), angol nyelvtudás előny
  • Magabiztos fellépés és az innovatív technológia iránti lelkesedés jellemzi
  • Személyiségét egy független, motivált munkavégzés teszi teljessé, ami egyben a csapatjátékot is magában foglalja
  • Hajlandóságot és rugalmasságot mutat üzleti utakra és esetleges hosszabb távú megbízásokra Németországba, amihez a B kategóriás jogosítvány szükséges
  • Magyar és német/vagy angol nyelvű önéletrajz csatolását is kérjük a pályázata mellékleteként.
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!