Pozíció részletek

Alkatrészfelelős mérnök – Járműgyártás, Minőségirányítás, Vásárolt alkatrészek, külső tér (Exteriőr)

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A Minőségirányítás, Vásárolt alkatrészek területének feladata a beszállítóinkkal megbízható beszállítói kapcsolatok kiépítése és fenntartása, valamint a stratégiai beszállítóink céltudatos fejlesztése.
A Minőségirányítás, Vásárolt alkatrészek, Exteriőr csapatának a feladata a Járműgyártás teljes járműpalettájának (jelenleg Q3, Q3 Sportback, Q3 PHEV, TT Coupé, TT Roadster és ezek RS változatai) külső megjelenésével kapcsolatban felmerülő vásárlói igények a beszállítói oldalról történő teljeskörű, megbízható, költségtudatos és folyamatosan fenntartható biztosítása. Az egyre komplexebb műszaki követelmények és egyidejűleg a vevőink által a termékeink iránt megkövetelt egyre magasabb igények különleges elvárás elé állítják minőségirányításunkat.
Munkatársaink izgalmas és változatos területén tevékenykednek, ahol az új alkatrészeket minősítik és optimalizálják, a tervezési fázistól a tömeggyártás minőségbiztosításáig. A kollégák változatos munkakörnyezetben, csapatban dolgoznak a beszerzéssel, műszaki fejlesztéssel és a beszállítókkal karöltve és az eredményeket a megfelelő grémiumok döntéshozói számára multidiszciplináris csapatban előkészítik. A globalizációnak köszönhetően lehetőségük van a beszállítói folyamatok megismerésére a különböző nemzetközi telephelyeken.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Főiskolai /egyetemi műszaki végzettséggel rendelkezik
  • Legalább 3 éves tapasztalata van vevői reklamációk kezelése területén (analízis, szerviz és beszállítói tapasztalat)
  • Minőségbiztosítási ismeretei vannak (ISO 9001, VDA, IATF 16949)
  • Rendelkezik a minőségbiztosítási eszközök gyakorlati ismeretével (SPC, FMEA)
  • Precíz, megbízható és önálló munkavégzésre képes
  • Tárgyalóképes német nyelvtudással és kommunikációs szintű angol nyelvtudás rendelkezik
  • Jó kommunikációs- és szervezőkészsége van
  • Hatékonyan tudja alkalmazni az MS Office programokat
  • Szívesen vállal szakmai utakat
  • Határozott személyiség, terhelhető
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!