Pozíció részletek

Logisztikai folyamattervező - Programtervezés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 2-3 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Az exkluzívszériás karosszéria-elem gyártás logisztikai támogatásával munkatársainknak nap mint nap lehetősége van a VW konszern szupersport- és luxus szegmenségbe tartozó autók felépítésében aktívan közreműködni. Területünk napi kapcsolatban áll Európa-szerte több karosszéria- és autógyártó telephellyel, önálló beszállítói láncot tart fenn, valamint a gyártás ütemezését tervezi és logisztikai ellátását biztosítja.
Fiatalos és lendületes csapatunkba gyártási programtervező munkakörbe keressük új munkatársunkat, ahol a gyors döntéshozási képesség és a jó problémamegoldó képesség kulcsfontosságú.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Felsőfokú műszaki vagy közgazdasági végzettséggel rendelkezik
  • Tárgyalóképes német nyelvtudása van szóban és írásban, angol nyelvismeret előnyt jelent
  • Logisztikai és/vagy programtervezői munkatapasztalattal rendelkezik
  • MS Office és SAP ismeretei vannak
  • Komplex gondolkodásmód, folyamat- és eredményorientáltság jellemzi
  • Rugalmas, döntésképes, felelősségtudatos és érdekérvényesítő személyiség
  • Jó problémamegoldó és kommunikációs képességgel rendelkezik
  • Eredményorientált szemléletmód jellemzi
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!