Pozíció részletek

Fejlesztőmérnök hajtáslánc-applikáció (Szakapplikáció)

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A jármű-hajtáslánc vezérlőegységeinek szoftveres kalibrációja – úgynevezett hajtáslánc-applikáció – egy komplex fejlesztési feladat, amely az új technológiák integrációjára irányul. Eközben biztosítani kell a folyamatosan szigorodó emissziós és hatékonysági előírások, valamint az Audi járművekre jellemző, igényes használati tulajdonságok maradéktalan betartását.
Ezt a kihívásokban gazdag területet kívánjuk a kompetenciái által erősíteni, valamint együtt a „Haladás technikája“ szellemében továbbfejleszteni. Ehhez kínálunk projekt és szakmai alapú applikációs feladatokat, a személyes erősségeihez és érdeklődési köréhez illeszthetően. A hajtáslánc-applikáció széles feladatspektruma mindemellett kiemelkedő lehetőségeket kínál a szervezetünkön belüli személyes tovább fejlődésre.
Az AUDI HUNGARIA Zrt. 1993-ban motorgyártóként alapult meg és évek óta a világ legnagyobb motorgyáraként van jelen. A győri telephely belsőégésű motorok és elektromos hajtások széles spektrumát fejleszti és gyártja az AUDI AG valamint a VW Konszern további márkái számára. 1998 óta a székhely járműgyárral kiegészülve működik.
Az AUDI HUNGARIA Zrt. Műszaki Fejlesztése 2001-ben alakult meg a Járműhajtás Fejlesztéssel. Az 550 magasan képzett szakemberével ez ma az AUDI AG harmadik legnagyobb fejlesztő telephelye és a konszern fejlesztői hálózatának egy fontos stratégiai partnere.
A Járműhajtás Fejlesztés különböző Otto- és dízelmotorok, valamint elektromos hajtások komplett fejlesztési projektjeit végzi. A konstrukciótól kezdve a termodinamikán és szimuláció át egészen a járatópadokon történő tesztelésig a teljes fejlesztési spektrum lefedésre kerül.
Ez a kvalitatív és kvantitatív dinamikusan fejlődő terület nemzetközi projektekért is felelős, amely révén szorosan együttműködik a kínai és mexikói fejlesztőközpontokkal. Alapvető feladat még ezenkívül a különféle hajtások szériagyártásának fejlesztői oldalról történő támogatása.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Sikeresen elvégzett tanulmányokkal rendelkezik gépész-, jármű-, villamos-, mechatronika- vagy rokon mérnöki szakirányon
  • Ideális esetben rendelkezik tapasztalattal a belsőégésű motorok applikációja terén
  • Gyakorlatban használatos applikációs eszközök ismerete előnyt jelent
  • Projektek koordinálásával kapcsolatos tapasztalatokkal rendelkezik
  • Középfokú német és/vagy angol nyelv ismerete van
  • Felelősségvállalás és tettrekészség jellemzi
  • Hatékony kommunikációs és önérvényesítési készségek, valamint erős csapatszellem és szociális készségek is jellemzik
  • Alapelvárás a külföldi, esetlegesen Európán kívüli teszteléseken való részvétel
  • Érvényes járművezetői jogosítványa van
  • Német és/vagy angol nyelvű önéletrajz csatolását is kérjük a pályázat mellékleteként!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrbe!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!