Pozíció részletek

Szimulációs mérnök - Többtest dinamika (Multibody Dynamics Simulation), Járműfejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Maximum 1 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A jövő járműveit az egyre növekvő számú elektromos komponensek jellemzik és ez a tendencia a teljes egészében elektromos autók irányába halad.
A jármű dinamikus mozgása funkcionalitási szempontból rendkívül fontos szerepet játszik, mivel a jármű alsó területén elhelyezkedő különböző komponensek mechanikai károsodást szenvedhetnek. A jövőt tekintve az egyik legfontosabb feladat a nagyfeszültségű akkumulátor védelme, amelynél döntő tényező a teljes jármű virtuális környezetben való méretezése.

Ön az ideális jelölt, ha
 • Felsőfokú végzettséggel (BSc. /MSc.) rendelkezik az alábbi szakirányok egyikén: gépészmérnök, járműmérnök, mechatronika
 • Középfokú német és/vagy középfokú angol nyelvtudással rendelkezik
 • Ismeretei vannak dinamika területén
 • Ideális esetben többtest dinamikai szimulációs tapasztalata van (MSC ADAMS)
 • Ideális esetben programozási tapasztalattal is rendelkezik
 • Kiemelkedő problémamegoldó képesség jellemzi
 • Jó kommunikációs készségei vannak
 • Lelkes, rugalmas és kreatív
 • Kész csapatban dolgozni és együttműködő
 • Eredményeket magabiztosan prezentálja
 • Részletes magyar és német/angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázathoz!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!