Pozíció részletek

Kísérleti mérnök - Teljesjármű-akusztika, Járműfejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A győri Járműfejlesztés az AUDI AG telephelyeket átfogó fejlesztési hálózatának szerves részeként nyújt támogatást a járművek koncepció fázisától a széria támogatásukig olyan területeken, mint termomenedzsment, szilárdságtan, akusztika és termékadatmenedzsment.
A terület továbbá stratégiai partnerként dolgozik együtt az AUDI AG Energiamenedzsmentjével és Műszaki Megfelelőség részlegével.
Legyen részese Ön is csapatunknak!

Ön az ideális jelölt, ha
  • Lezárt felsőfokú tanulmányokkal rendelkezik az alábbi szakterületek egyikén: gépészet, járműtechnika, mechatronika, elektrotechnika
  • Legalább 3 év, hasonló munkakörben szerzett tapasztalata van
  • A járműiparban szerzett méréstechnikai tapasztalata is van
  • Ideális esetben tapasztalattal rendelkezik a járműfejlesztés terén és teljesjármű elemzésben is tapasztalata van
  • Középfokú német nyelvtudása és/vagy középfokú angol nyelvtudása van
  • Alapos ismeretei vannak a járműtechnika, az akusztika és a rezgéskomfort területén
  • Gyors felfogás és nagyon jó analitikus gondolkodásmód, valamint a kihívások iránti lelkesedés jellemzi
  • Részletes német vagy angol nyelvű önéletrajz csatolását kérjük a pályázati laphoz!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!