Pozíció részletek

Fejlesztőmérnök - Energiamenedzsment, Járműfejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Az Energiamenedzsment team a járműfejlesztésen belül a járművek fogyasztásának és menetteljesítményének optimalizációjával foglalkozik. A virtuális fejlesztés fontos eleme a numerikus szimuláción alapuló menetdinamikai jellemzők és fogyasztási értékek előzetes meghatározása. Ezen szimulációk előkészítése, futtatása, valamint a kapott eredmények kiértékelése és prognózis készítése, továbbá mindezek grémiumok előtti bemutatása a részleg feladatai közé tartozik.
Érdekesnek találja a mindennapi munkánkat? Várjuk pályázatát!

Ön az ideális jelölt, ha 
  • A következő szakok valamelyikén végzett (egyetemi/főiskolai diploma): gépészmérnök, járműmérnök, mechatronikai mérnök, vagy műszaki informatika
  • Rendelkezik tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudással
  • Matlab/Simulink felhasználói szintű ismerettel rendelkezik
  • Előnyt jelent programozási tapasztalat (Matlab/Simulink)
  • Rendelkezik ismeretekkel a járműfizika és termodinamika területein
  • Jó problémamegoldó képességgel bír
  • Képes önállóan és felelősségteljesen dolgozni
  • Lelkes, rugalmas és kreatív
  • Jól tud csapatban dolgozni
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!