Pozíció részletek

Teljesítményelektronika EOL-tesztmérnök – Elektromos hajtáslánc fejlesztés, Járműhajtás Fejlesztés

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki Diákmunka, szakmai gyakorlat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
Az új jogi követelmények és a járműhajtások világának rendkívüli összetettsége különleges kihívások elé állítja cégünket. A technológia és innováció területén vezető szerepet betöltő vállalatként különösen fontos a jövő elektromos hajtásrendszereinek fejlesztése. Részlegünk teljesítményelektronika fejlesztéssel foglalkozik szériában, előszériában, illetve már a koncepció fázisában. A feladatok magukban foglalják a fejlesztés alatt álló teljesítményelektronikák tesztelését és validálását, valamint a szériatermék változtatásainak bevezetését a koncepciótól a szériajóváhagyásáig.
Legyen részese a közös munkának és az Audi további sikertörténetének és dolgozzon kihívást jelentő új feladatokon egy fiatal, dinamikus csapatban, illetve munkakörnyezetben a hajtásfejlesztés és a homologizáció területén.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Lezárt egyetemi/fősikolai végzettséggel rendelkezik (BsC / MsC) az elektrotechnika / járműtechnika / mechatronika területén
  • Gyakorlati szakmai tapasztalata van az elektromos hajtástechnika, ideális esetben a teljesítményelektronika területén (kapcsolási rajz, mikrovezérlő, teljesítmény-félvezető, elektromos hajtáslánc rendszerismeret)
  • A következő fejlesztői szoftvereket ismeri: KVS / AVON / DOORS / JIRA / ODIS / IDEX / Diagra / Inca / PCB-Cad-Tool
  • Műszaki fejlesztési folyamatokat is ismeri (PEP, ÄKO, ÄiS, ASPICE, FUSE, Lessons-Learned)
  • Tárgyalóképes német és angol nyelvtudása van (legalább B2)
  • Örömmel és jó kommunikációs készségekkel dolgozik projekteken egy komplex és innovatív munkakörnyezetben
  • Magas szintű kezdeményezőkészség jellemzi, valamint képes önálló- és csapatmunkára
  • Német vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását is kérjük pályázata mellékleteként!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!