Pozíció részletek

Gyártástechnológia-tervezőmérnök - Járműgyártás

Standszám:
A26
Mérnöki, műszaki 4-7 év tapasztalat angolnémet
Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör
A Gyártástervezés Járműgyártás terület a központi tervezés területével közösen fejleszti ki és valósítja meg a győri telephelyen végzett járműgyártás valamennyi folyamatát. Optimalizált gyártási folyamatokkal, innovatív technológiákat használva, magas pontossággal működő gyártóberendezések és speciális gyártási eszközök segítségével alapozzuk meg a magas minőséget és a hatékonyságot. Célunk, hogy a gyártási költségeket optimalizálva alakítsuk ki a jövőbeli modellek gyártásához szükséges folyamatokat és így fenntarthatóan növeljük a gazdaságosságot.

Ön az ideális jelölt, ha
  • Végzettsége elsősorban gépész-, jármű-, mechatronikai- vagy villamosmérnök (gyártástechnológiai ismeret előnyt jelent)
  • Legalább 3 év tapasztalattal rendelkezik termelő vállalatnál (szereldei területen, automatizáció és digitalizációs témákban szerzett tapasztalat előnyt jelent)
  • Német nyelvtudása tárgyalóképes (angol nyelvtudás előnyt jelent)
  • Szervezett és strukturált a munkavégzése, célorientált és analitikus a gondolkodásmódja
  • Kommunikációs és koordinációs képességeit könnyen érvényesíti akár a külsős szolgáltatókkal valamint a partnerterületekkel történő egyeztetések során
  • Mobilitás jellemző Önre (külföldi kiküldetés vállalása projektfázisnak megfelelően átlagosan negyedévente 1-2 nap)
  • Kiváló MS-Office ismeretekkel rendelkezik
  • Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!
Amit kínálunk
Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.
A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.
Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.
Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!
Jelentkezésedet várjuk az A26 standon!