Microsite

WÜRTH A31

 • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRElsősorban nyelvtudást igénylő állásokSzakirányú végzettséget nem igénylő területek
 • Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat
 • AngolNémet
 • Állatbarát munkahelyCsaládbarát munkahelyAtipikus foglalkoztatásHome office lehetőségSportos cég

Hol dolgozunk?

Az értékesítő munkatársak esetében, a pozíció sajátosságaiból adódóan a munkavégzés helye az adott értékesítési területhez és a kolléga lakóhelyéhez igazodik. A munkaidő hétfőtől csütörtökig 7:30-tól 16:30-ig, pénteken 15:15-ig tart, de a pozíció sajátosságai miatt ez rugalmasan kezelendő. A központi irodában - Budaörsön - dolgozó munkatársak rugalmas munkaidőben dolgoznak, ami mellett a home office lehetősége is biztosított.

Kiválasztási folyamatunk

HOGYAN ZAJLIK A KIVÁLASZTÁS?

Az önéletrajzok alapján először előszűrést végzünk. Telefonon azokat keressük fel, akiket személyes interjúra szeretnénk behívni. Ez a találkozó a jelölt és a felvételiztetők (HR és szakterület) között zajlik, nem alkalmazunk csoportos tájékoztatókat. A felvételi folyamat általában 3 körből áll. Interjú, ismerkedő nap és néha AC gyakorlati felvételi.

Kiválasztási folyamatunk

Csak annyit kell tenned, hogy elküldöd az önéletrajzodat kiválasztott pozícióra. Jelentkezőink minden esetben kapnak visszajelzést a Würthtől, ahogy pályázatukat a HR osztály feldolgozta. Ha az önéletrajz alapján találkoznak elvárásaink készségeiddel, akkor telefonon értesítünk, és igyekszünk a neked legalkalmasabb időpontban a HR és a szakterület részvételével egy személyes interjún lehetőséget adni arra, hogy megismerhessük egymást. 

Sikeres interjú után mindenféle kötelezettség nélkül lehetőséget biztosítunk arra, hogy közelebbről is megismerhesd a pozíciót. Értékesítési munkakörök esetén ez egy nap eltöltése egy értékesítő kollégánkkal, a központban működő pozícióknál pedig az adott osztályon történő „belsős ismerkedés.” Láthatod a feladatot, a környezetet és leendő kollégáit. Így igyekszünk elősegíteni annak eldöntését, hogy az előzetes elképzelések mennyire egyeznek meg a tapasztaltakkal!

A kiválasztáshoz, bizonyos pozíciók esetén Assessment Centert (AC-t) alkalmazunk. Az AC vagyis Értékelő központ során olyan gyakorlati példákkal találkoznak a jelöltek, amelyek leendő munkájuk legfontosabb feladatait modellezik. Olyan feladatok, szituációk, melyekkel közelebbről is látjuk, hogy a napi munka kihívásai mennyire illenek a jelölthöz. Nem kell és nem is igazán lehet ezekre felkészülni, csak add önmagad! Az értékelést a HR és a szakterület szakemberei végzik.

A helyszínen

Megkértük néhány kollégánkat, hogy meséljék el, miért jó a Würthnél dolgozni! Az eddigi élményeikről szóló részletes beszámolóikat megtalálod KARRIER oldalunkon. De amit mindegyikük kiemel, hogy a Würth: 

 • Stabil és megbízható munkáltató
 • Szakmai és személyes fejlődést kínál
 • Hosszútávú karriert biztosít
 • Mentor programot működtet
 • Nyitott az újításokra, kreatív ötletekre
 • Rendszeresek a dolgozói rendezvények
 • Elismeri a kollégák munkáját

Kollégáink a helyszínen

 • Horváth Gábor HR business partner
 • Tóth Balázs HR generalista
 • Borsos Krisztina HR Asszisztens

Kollégáink a helyszínen

Horváth Gábor

HR business partner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Mindennel kapcsolatban amit a cégünkről tudni szeretnél és kíváncsi vagy rá! :)

Tóth Balázs

HR generalista Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Mindennel kapcsolatban amit a cégünkről tudni szeretnél és kíváncsi vagy rá! :)

Borsos Krisztina

HR Asszisztens Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Mindennel kapcsolatban amit a cégünkről tudni szeretnél és kíváncsi vagy rá! :)