Microsite

Cultural Care Au Pair-USA B20

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRElsősorban nyelvtudást igénylő állásokSzakirányú végzettséget igénylő további területekSzakirányú végzettséget nem igénylő területek
  • Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

Az au pair program lehetőséget biztosít 18 és 26 év közötti fiatalok számára, hogy a J-1 csereprogram vízum birtokában 12-24 hónapot töltsenek az Egyesült Államokban. Ez idő alatt egy fogadó családdal élnek, egy helyi egyetem óráira járnak és a gyermeknevelés feladataiban segédkeznek otthon. Ezért cserébe pedig alkalmuk adódik arra, hogy megismerjék egy új ország szokásait, miközben felejthetetlen emlékek sokaságát szerzik nap mint nap.

Hol dolgozunk?

Rengeteg fogadó családunk van Amerika-szerte, de egy dolog közös mindegyikben: mind a családjukhoz és gyermekeikhez leginkább illő au pairt keresik. Míg a fogadó családok teljes mértékben részt vesznek az au pairek kiválasztásában, a fiataloknak is lehetőségük van kiválasztani a számukra legelőnyösebb családot. Fogadó családjaink mindig izgatottan várják jövőbeli au pairjüket, hogy együtt tölthessenek egy élményekben gazdag évet.

Kiválasztási folyamatunk

Mire van szükséged?
·         Légy 18-26 év közötti
·         Legyen tapasztalatod a gyermekgondozásban
·         Legyen érettségid
·         Legyen jogsid
·         Légy egészséges

A jelentkezési folyamat során először egy tájékoztató előadáson vesznek részt az érdeklődők, amit egy angol felmérő beszélgetés és egy interjú követ majd.

A helyszínen

A helyszínen az amerikai au pair program részleteiről információkat kaphatsz, ill. egy tájékoztató előadásra tudsz jelentkezni.

Kollégáink a helyszínen

  • Enikő Au pair mentor
  • Sára Programfelelős

Kollégáink a helyszínen

Enikő

Au pair mentor Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Enikő több éve segíti a magyar fiatalokat abban, hogy az USA-ban tölthessenek egy évet au pairként. Ő is részt vett egy kulturális élményben, így a lehető legjobb támogatást tudja nyújtani.

Sára

Programfelelős Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Sára több éve felelős az au pair programért Magyarországon, sok jelentkezőnek segítette valóra váltani az amerikai álmát, hozzá is fordulhattok mindenféle kérdésetekkel.

Aktuális állásajánlatok
Au Pair Amerikában Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat angol