Microsite
banner_73_09473.JPG

Procter&Gamble Magyarország B1

 • Mérnöki, műszakiSzakirányú végzettséget igénylő további területekSzakirányú végzettséget nem igénylő területek
 • Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat
 • MagyarAngol
 • Családbarát munkahelyLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Procter&Gamble a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb fogyasztási cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi nagyvállalat. Több, mint 180 országban vagyunk jelen és olyan neves márkák tartoznak hozzánk, mint például Always, Ariel, Lenor, Pampers, OralB, OldSpice, Braun és Gillette.

Hol dolgozunk?

Budapest határában, Csömörön található Budapest Gyár 1991 óta világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel. Jelenleg közel 900 főt foglalkoztatunk és a P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító egységének minősülünk. Világszerte jól ismert Always® és Naturella® betétet, Discreet® tisztasági betétet és Tampax® tampont gyártunk, melyeket a magyarországi piacon kívül közel 40 piacra szállítunk.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk során igyekszünk a legkitűnőbb embereket toborozni és alkalmazni világszerte, mely az alábbi lépésekből áll:

 • Online regisztráció a pgcareers.com központi karrier oldalunkon keresztül 
 • Online logikai és interaktív teszt
 • Kompetencia-alapú interjú

Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezési tipp:
Ahhoz, hogy felkészülhess online felméréseinkre és interjúinkra, győződj meg arról, hogy teljesen megértetted jelentkezési és kiválasztási folyamatunkat, tekintsd meg https://www.pgcareers.com/hiring-process oldalunkat a részletes leírásért.

Kiválasztási folyamat egyes lépései: 
 1. Regisztráció: Jelentkezéshez kérjük regisztrálj a központi karrier oldalunkon. www.pgcareers.com A regisztráció során kérjük add meg legmagasabb iskolai végzettségedet, angolnyelv-tudásodat és szakmai tapasztalataidat (amennyiben van).
 2. Jelentkezés: Válaszd ki a megpályázandó pozíciót és küldd be jelentkezésedet az "Apply" gomb megnyomásával.
 3. Online felmérések:  Amennyiben jelentkezésed sikeres, és megfelelsz minden, a pozícióban leírt elvárásnak, rendszerünk automatikusan, de legkésőbb néhány munkanapon belül meghívást küld egy online személyiség tesztünkre, amennyiben ez sikeres egy újabb meghívót kapsz logikai tesztünkre.
 4. Interjúk: Sikeres teszteredmények esetén pályázóinkkal időpontot egyeztetünk interjúra. Az interjú két körből áll, amelyek közül az egyik mindig angol nyelven történik, a másik pedig az interjúztatók összetételétől függően magyar vagy angol nyelven. Online és személyes beszélgetésre is van lehetőség.

A helyszínen

.

Te vagy a mi emberünk, ha...

Ha folyamatban lévő mérnöki tanulmányokat folytatsz, pályakezdő vagy, esetleg maximum 3 év hasonló területen szerzett tapasztalatod van. Fontos a csapatjáték számodra. Erős a vezetői és az együttműködési készséged. Kommunikációképes szinten tudsz angolul – szóban és írásban. Ha keresed a kihívásokat, jó problémamegoldó képességgel és analitikai gondolkodással rendelkezel.

Amit még rólunk tudni érdemes

A P&G számára dolgozói és márkái jelentik sikerének titkát, az a kultúra, amelyet alapértékeink határoznak meg. A vezetői képesség, tulajdonosi szemlélet, tisztesség, győzni akarás és a bizalom különös szerepet játszanak mindennapjainkban. Olyan munkahelyet teremtünk, ahol az emberek szeretnek dolgozni, büszkék a munkájukra és a munkahelyükre.

Tudtad-e?

 • Elkötelezettek vagyunk az olyan kultúra kialakítása iránt, ahol mindenki egyenlőnek tekinti a másikat és teljesen kibont...
 • A P&G-nél hiszünk az esélyegyelőségben és a sokszínűségben. Nem részesítünk megkülönböztetett bánásmódban senkit faj...
 • Bármi is legyen a szenvedélyed, nálunk lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kihozd magadból a maximumot. A P&G-nél...

Tudtad-e?

 • Elkötelezettek vagyunk az olyan kultúra kialakítása iránt, ahol mindenki egyenlőnek tekinti a másikat és teljesen kibontakoztathatja magát. Arra bátorítjuk a dolgozóinkat, hogy minden nap legyenek önmaguk, legyenek egyediek, és hozzák ki a legtöbbet egymásból. Ha ugyanis minden képességet kihasználunk, és minden véleményt meghallgatunk, pozitív változások történhetnek.
 • A P&G-nél hiszünk az esélyegyelőségben és a sokszínűségben. Nem részesítünk megkülönböztetett bánásmódban senkit faj, vallás, származás, nemi identitás, szexuális irányultság, kor, családi állapot vagy rokkantsági státusz alapján.
 • Bármi is legyen a szenvedélyed, nálunk lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kihozd magadból a maximumot. A P&G-nél büszkén mondhatjuk, hogy szervezetünkön belül fejlesztjük a tehetségeket. A P&G-nél már az 1. napod azzal kezdődik, hogy olyasmit csinálsz, ami fontos - hatást gyakorol a világra, a P&G márkákra és a karrieredre.
Aktuális állásajánlatok
MÉRNÖK GYAKORNOK / MANUFACTURING ENGINEER TRAINEE Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat magyarangol
FOLYAMATMÉRNÖK / MANUFACTURING PROCESS ENGINEER Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat magyarangol
VEGYÉSZ-, BIOMÉRNÖK / CHEMICAL-, BIO ENGINEER Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat magyarangol
VILLAMOS PROJEKTMENEDZSER/POWER CONTROL & INFORMATION SYSTEMS (PC&IS) MANAGER Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat magyarangol
ENERGETIKAI ÉS HŐRENDSZER FENNTARTHATÓSÁGI VEZETŐ / ENERGY AND THERMAL SYSTEMS SUSTAINABILITY LEADER - CSÖMÖR, HUNGARY 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyarangol
ENERGETIKAI ÉS ÉPÜLETÜZEMELTETÉSI MÉRNÖK Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyarangol
ÉPÍTÉSZ PROJEKTMENEDZSER 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyarangol
GYÁRTÓSORI TECHNIKUS Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyar
GÉPBEÁLLÍTÓ Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyar
VILLANYSZERELŐ GYÁRTÁSTÁMOGATÓ/ ELEKTRONIKAI TECHNIKUS Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyar
RAKTÁRI TECHNIKUS / TARGONCAVEZETŐ Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyar
VEGYÉSZTECHNIKUS Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat magyar