Microsite

AVIS A10

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRElsősorban nyelvtudást igénylő állások
  • Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat
  • AngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz
  • Családbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az Avis Budget Group piacvezető, globális autókölcsönzéssel foglalkozó cégcsoport. Legyen szó akár külföldi vagy belföldi nyaralásról, üzleti útról vagy éppen egy új lakásba költözésről, a cégcsoportba tartozó különböző brandek minden ügyféligényre adnak megoldást.
Míg az Avis flottájában a limuzintípusú és magas árszabású gépjárműveket találhatsz, a Budget-től középkategóriás és haszongépjárműveket is bérelhetsz.

Hol dolgozunk?

A budapesti Avis Budget Group BSC (Business Support Centre) több mint 15 éve támogatja a cégcsoport európai működését. Kassák Lajos utcai "Green House" névre hallgató, környezetbarát irodánk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, illetve parkolási lehetőség is biztosított az épületben. A vidékről való bejárást támogatjuk, illetve lehetőség van otthonról dolgozni is rugalmas munkaidőben a feladatkör függvényében.

Kiválasztási folyamatunk

Minden pozíciónkhoz egységesen angol nyelvű önéletrajzot várunk PDF vagy MS Word formátumban, melynek alapján telefonos egyeztetést követően áll módunkban online keretek között történő interjút szervezni. A pozíció jellegétől és szenioritástól függően akár több körös interjúra is sor kerülhet. Írásbeli és szóbeli nyelvi tesztek előzhetik meg az interjút, amennyiben az angolon kívül másik európai nyelvet is megkíván az adott munkakör.

A helyszínen

A Budget bérlőállomásunk által biztosított autóhoz ellátogatva egy online kvízre invitáljuk a résztvevőket, melynek helyes kitöltésével ajándékokat nyerhetnek.

Kollégáink a helyszínen

  • Kovács Enikő, Pál Zsófia, Mojen Sandra, Fekete Tímea, Székely Judit Talent Acquisition Team (HR)
  • Balla Imre és Komor Dorina Credit & Collections Team Leader

Kollégáink a helyszínen

Kovács Enikő, Pál Zsófia, Mojen Sandra, Fekete Tímea, Székely Judit

Talent Acquisition Team (HR) Mivel kapcsolatban kereshetsz?

A BSC átfogó ismeretének birtokában aktuális nyitott pozíciókkal, kiválasztási folyamatainkkal, önéletrajz írással kapcsolatban.

Balla Imre és Komor Dorina

Credit & Collections Team Leader Mivel kapcsolatban kereshetsz?

A BSC Working Capital Management területének kintlévőség kezeléssel foglalkozó departmenjének vezetőiként az úgynevezett "Receivables" pénzügyi folyamatok szakértői.

Aktuális állásajánlatok
Financial Accountant Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat angol
Credit & Collections Analyst (Multilingual Speaking) Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat angolnémetfranciaolaszspanyol
Rental Operations Specialist (Multilingual Speaking) Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat angolnémetfranciaolaszspanyolportugál
Senior Payroll Specialist 2-3 év tapasztalat magyarangol