Microsite

TOPdesk B71

  • InformatikaiÉrtékesítés, Marketing, HR
  • 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat
  • Angol
  • Családbarát munkahelyLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A TOPdesknél abban segítjük ügyfeleinket, hogy jobb szolgáltatást nyújthassanak. Hogyan? Egy remek szoftverrel és szakértelemmel. Folyamatosan növekvő cégünknek 11 országban több, mint 800 munkatársa van, akik azon igyekeznek, hogy a szolgáltatásmenedzsmentet egyszerűvé és szórakoztatóvá tegyék. Szeretnéd fejleszteni képességeidet egy informális környezetben? Akkor csatlakozz a TOPdeskhez!

Hol dolgozunk?

A TOPdesk Magyarország Kft. egy modern, otthonos irodában található Budapest központjában, a Váci utcában. A légkör családias, így ha kérdésed van, mindig bizalommal fordulhatsz munkatársaidhoz. Hibrid munkavégzéssel, otthonról és az irodából felváltva dolgozunk, így mindenki megtalálja a neki passzoló ritmust.

Kiválasztási folyamatunk

Jelenleg a teljes kiválasztási folyamatunk az online térben zajlik. Amennyiben érdekel a pozíció és szeretnél a csapatunk tagjává válni, a következő lépésekre számíthatsz:

Kiválasztási folyamatunk

  • Pályázatod beérkezését és alapos előszűrését követően egy első körös online interjú során bemutatkozunk neked, illetve igyekszünk téged is minél jobban megismerni.
  • A sikeres első kört pedig egy szakmai fókuszú második kör követi.
Fontos, hogy a TOPdesk maximum 3 munkanapon belül minden lépés után visszajelzést ad akkor is, ha esetleg nem sikerül tovább menni a következő lépcsőig.
Mindkét kör során két kollégával fogsz találkozni. Abban az esetben, ha mindkét kört sikerrel vetted megkeresünk telefonon egy ajánlattal, illetve egyeztetünk a kezdéseddel, kérdéseiddel kapcsolatban.

A helyszínen

Standunknál különböző területekről érkező kollégáink készséggel állnak majd rendelkezésedre, amennyiben bármilyen kérdésed felmerül, vagy csak szívesen hallanál cégünkről, nyitott pozícióinkról. Ezenkívül próbára teheted csocsótudásodat, amellyel szuper ajándékokat nyerhetsz, valamint vendégünk lehetsz egy finom kávéra is! :)

Aktuális állásajánlatok
User Experience Designer 2-3 év tapasztalat angol
Agilis szoftvertesztelő 2-3 év tapasztalat angol
Scrum Master 2-3 év tapasztalat angol
Technical support consultant 2-3 év tapasztalat magyarangol
HR gyakornok Diákmunka, szakmai gyakorlat magyarangol
Sourcing Recruiter Maximum 1 év tapasztalat magyarangol
Tapasztalt Java fejlesztő 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat magyarangol