Microsite

Xomox Magyarország Kft. C10

  • Mérnöki, műszakiElsősorban nyelvtudást igénylő állások
  • Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat
  • Angol
  • Családbarát munkahelyAtipikus foglalkoztatásLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A XOMOX Magyarország Kft., mint az amerikai CRANE Co. vállalatcsoport integrált része több mint 30 éve gyárt Magyarországon olyan ipari szerelvényeket (csapok, szelepek), melyek megfelelnek a vegyipari, gyógyszeripari és energetikai alkalmazások legmagasabb minőségügyi követelményeinek. Fő termékeink a Mo.-on egyedülálló technológián alapuló teflon (PFA) bevonatos szerelvények, gömbcsapok, kúpos csapok, pillangószelepek és visszacsapó szelepek.

Hol dolgozunk?

A székesfehérvári gyár 2001-ben vált a CRANE vállalatcsoport részévé a Process Flow Technologies ChemPharma & Energy divízióján belül. Egyedi szakértelmünknek köszönhetően a fokozott igénybevétel miatti egyedi követelményeknek is képesek vagyunk termékeinkkel megfelelni, így beszállítói vagyunk a nagy magyar olaj, energetikai és vegyipari szereplőnek is.

Kiválasztási folyamatunk

A vállalat kiválasztási folyamata több lépcsős, melynek nagy része online levezethető, valamint többek között tartalmaz egy kompetencia és személyiség tesztet is, hogy megfelelően megbizonyosodjunk arról, az új Kolléga tökéletesen illeszkedjen a csapatba és sikereket érhessen el a cégünknél betöltött pozíciójában.

A helyszínen

Várunk amennyiben érdekel egy Magyarországon egyedülálló technológia megismerése, melyet magas szakértelemmel munkálunk meg. Termékeink megfelelnek a vegyipari, gyógyszeripari és energetikai alkalmazások legmagasabb minőségügyi követelményeinek, ennek köszönhetően beszállítói vagyunk a külföldi vállalatatokon kívül, a nagy magyar olaj-, energetikai, és vegyipari szereplőknek is.

Kollégáink a helyszínen

  • Balláné Varga Edit HR Business Partner
  • Bonnyai Vivien HR vezető
  • Hóman Áron Gyártástámogató mérnök

Kollégáink a helyszínen

Balláné Varga Edit

HR Business Partner Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Edit 2018 óta vállalat elkötelezett tagja. Elsősorban személyügyi, kiválasztási, onboarding és a dolgozói elégedettség biztosítása tartozik a fő feladatai közé, melyhez adott a végtelen türelmes és nyitott személyisége, így a Kollégák bátran felkereshetik bármilyen problémájukkal kapcsolatban.

Bonnyai Vivien

HR vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Vivien 2015-ben csatlakozott a vállalathoz, amikor megkezdte munkáját a szervezeti kultúra elemzésén és fejlesztésén, a vállalati stratégia megalkotásán, a vállalati céloknak megfelelő vezetési stílusok alkalmazásán és promótálásán, valamint a folyamatok optimalizálásán.

Hóman Áron

Gyártástámogató mérnök Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Közel 4 éve a csapat tagja Áron, aki gyakornokként érkezett és mára egy tapasztalt szakemberré vált, mivel több fontos projektben is részt vett, többek között egy új, külföldi telephelyünkön történő gyártás bevezetésében a gyártósori layoutok megtervezésével és kialakításának koordinálásával.

Aktuális állásajánlatok
Gyártástámogató mérnök gyakornok Diákmunka, szakmai gyakorlat angol
Lean Project Leader/Folyamatos Fejlesztési Projekt Vezető Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat angol