Microsite
banner_24_6a93b.jpg

APOLLO TYRES (HUNGARY) LTD B45

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiSzakirányú végzettséget igénylő további területek
  • Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

Az Apollo Tyres Ltd. egy nemzetközi gumiabroncsgyártó vállalat, mely Apollo és Vredestein globális márkanéven gyártja és értékesíti termékeit.
Abroncsainkat Magyarországon, Hollandiában és Indiában gyártjuk és több, mint 100 országban forgalmazzuk világszerte. Vállalatunk termékportfóliója átfogó abroncs kínálatot biztosít (PCR, TBR), melyek magasan automatizált gyártósorokon készülnek.
Küldetésünk kiváló minőségű abroncsok tervezése és gyártása.

Hol dolgozunk?

Az Apollo Tyres-nek két termelő egysége van Európában:
Magyarországon Gyöngyöshalászon található a gyárunk, direkt összeköttetéssel az M3 autópálya felé.
Hollandiában pedig Enschedében található a gyártó egység. 
Ezen kívül vannak irodáink Londonban és Amszterdamban is.
Munkánkat elsősorban a telephelyen végezzük, alkalmanként otthonról. Minden munkakörben ellátunk olyan feladatokat is, ahol nemzetközi munkacsoportokkal kell együtt dolgoznunk.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatainkat rugalmasan alakítjuk a keresett munkakörhöz és a jelöltek preferenciáihoz igazítva.
Minden munkakör esetén nyitottak vagyunk az online interjúztatásra is. Munkakörnyezetünk egyedi, indusztriális, tervezése és kivitelezése építészeti nívódíjat nyert. Fontosnak tartjuk, hogy a jelentkezőink lássák a jövendő munkahelyüket, de ebben is flexibilisek vagyunk, így akár 100%-ban online kiválasztási folyamat is elképzelhető.

A helyszínen

Standunkon szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik az abroncsgyártás iránt, az előállított termékeink iránt, az álláslehetőségek iránt.
Várjuk azokat is, akik szívesen részt vennének rövid munkaerőpiaci kérdőíveink kitöltésében is garantált ajándékokért (a kitöltők között még további ajándékokat is kisorsolunk).
Minden egyéb, releváns témában szívesen beszélgetünk.
Várunk mindenkit az aktivitás térben is, ahol szintén kiállítunk.

Te vagy a mi emberünk, ha...

Érdekel, hogy milyen ipar 4.0-ban dolgozni? Érdekel, hogy milyen az a munkahely, ahol folyamatosan használhatod a kreativitásodat, folyamatosan fejlesztheted a folyamatokat és bővítheted saját tudástőkédet is? Ha a válaszod igen, keress fel minket, szeretettel várunk.

Amit még rólunk tudni érdemes

Tudtátok rólunk, hogy a Vredestein személygépjármű abroncsok döntő többségét Magyarországon gyártjuk? Tudtátok, hogy az elsőszerelői piacon a BMW, az Audi és a Volkswagen is tőlünk vásárolja a Vredestein abroncsokat, és ezek mind Gyöngyöshalászon készülnek?

Tudtad-e?

  • Amennyiben érdekel a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a jótékonyság, akkor az Apollo megfelelő hely számodra. Mi m...

Tudtad-e?

  • Amennyiben érdekel a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a jótékonyság, akkor az Apollo megfelelő hely számodra. Mi mindhárom témára nagy hangsúlyt fektetünk. Nyitottak vagyunk az ezekkel kapcsolatos ötletekre, aktivitásainkon bárki részt vehet a tervezéstől a lebonyolításig. Néhány példa: Mátrai Tanösvény szponzorálása, a helyi Kórház támogatása, saját biodiverzitás kertünk megépítése, gyűjtéseket szervezése.

Egyedi tartalom

A mozgás és a sport iránti szeretetünket közös sporteseményeken is kifejezzük (UltraBalaton, Vredestein 20 km de Paris).

Kollégáink a helyszínen

  • HR Business Partners
  • Talent Acquisition & International Mobility Specialists
  • Engineers

Kollégáink a helyszínen

HR Business Partners Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Mindenféle kérdéssel fordulhatsz hozzánk, ami a vállalatunkkal, pozícióinkkal, napi életünkkel kapcsolatos.You may turn to us with all and any kind of questions which is related to our company, positions and daily worklife.

Talent Acquisition & International Mobility Specialists Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Mindenféle kérdéssel fordulhatsz hozzánk, ami a vállalatunkkal, pozícióinkkal, napi életünkkel és a nemzetközi mobilitással kapcsolatos.You may turn to us with all and any kind of questions which is related to our company, positions, daily worklife and international mobility.

Engineers Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Mindenféle kérdéssel fordulhatsz hozzánk, ami a vállalatunkkal, műszaki pozícióinkkal, napi életünkkel kapcsolatos.You may turn to us with all and any kind of questions which is related to our company, engineer and technical positions and daily worklife.

Aktuális állásajánlatok
Munkavédelmi mérnök/Safety Engineer 2-3 év tapasztalat magyarangol
Villamos technikus/Electrical technician 2-3 év tapasztalat magyarangol
Gépész karbantartó / Mechanical maintenance 2-3 év tapasztalat magyarangol
Automatizálási technikus / Automation Technician 2-3 év tapasztalat magyarangol
Network Engineer 4-7 év tapasztalat angol
MES Product Owner 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat magyarangol
Gyakorlómérnök R&D (anyagmérnök) / Trainnee Engineer R&D (Material Eng) Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat magyarangol
Gyakorlómérnök R&D (Termékfejlesztés) / Trainee Engineer R&D (Product Dev.) Maximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat magyarangol