Microsite
banner_128_f1bbc.png

profession.hu Kft. A12

Mivel foglalkozunk?

„Hivatásunk a jövőd.”
A Profession.hu több, mint egy állásportál. Magyarország online toborzási szakértője vagyunk, de ettől még nem dőlünk hátra. Sőt!  Jól tudjuk, hogy mindez a kiváló csapatunk nélkül nem működne: mi tényleg hiszünk Benned. Biztosak vagyunk benne, hogy ha megadjuk a lehetőséget, akkor szárnyalni fogsz. Azt szeretnénk, hogy Te is megmutasd, mit tudsz, és kibontakoztathasd a tehetséged nálunk úgy, hogy közben jól is érzed magad.

Hol dolgozunk?

Hibrid munkavégzés folyik nálunk, csapattól függően heti/havi 1-2x járnak be mindenképp a kollégák, de sokan ennél jóval többet töltenek a 3 hónapja felújított irodánkban. Az ajtó nyitva áll hétfőtől péntekig! :) Címünk: Krisztina Palace Irodaház, Budapest, Nagyenyed u. 8-14, 1123.

Kiválasztási folyamatunk

Folyamatunk több lépésből áll, online interjúra, próbafeladatra, és személyes interjúra is sor szokott kerülni. Tudjuk, hogy ez tőled is időt és energiát kíván, ezért a nagyon fontos számunkra, hogy olyan interjúkon vegyél részt, ahonnan te is legalább annyi információval távozol a működésünkről, mint amennyivel mi rólad. Igaz ez az interjúkra, próbafeladatra is. És persze nem is húzzuk a folyamatot hónapokig! :)

A helyszínen

A helyszínen szívesen mesélünk neked a mindennapjainkról, a kollégáinkról, a nyitott (vagy nem nyitott) pozícióinkról. Több, mint 200-an dolgozunk azon, hogy a profession.hu megőrizze a piacvezető szerepét - egy izgalmas kvízzel segítünk kitalálni, te milyen szerepben lehetnél ennek részese.

Te vagy a mi emberünk, ha...

Bátran és büszkén állíthatjuk, hogy minden kollégánk szakértő a maga területén. Pályakezdő kollégáink is okosak, felkészültek, folyamatosan képzik magukat. Épp ezért számít a véleményük is! Szeretnek az abszolút felhatalmazó szervezetünkben, önállóan dolgozni.

Legutóbbi csapatépítőnkön kb 80% részvételi arány volt - mi tényleg szeretünk együtt lenni, munkán kívül is.

Ha ezek láttán felcsillant a szemed, tuti, hogy téged keresünk! :)

Tudtad-e?

  • Idén vagyunk 20 évesek! Gondoltad volna?
  • Mindenünk az adat, egészen annyira, hogy a kollégáink által festett adat alapú festményeink az irodánk legfőbb díszei. A...

Tudtad-e?

  • Idén vagyunk 20 évesek! Gondoltad volna?
  • Mindenünk az adat, egészen annyira, hogy a kollégáink által festett adat alapú festményeink az irodánk legfőbb díszei. A képeknél meg is nézheted őket ;)
Aktuális állásajánlatok
Junior Telefonos értékesítő Maximum 1 év tapasztalat magyarangol
Pénzügyi Munkatárs (AP) 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat magyarangol
PHP Fejlesztő 2-3 év tapasztalat magyarangol
Executive Assistant 2-3 év tapasztalat magyarangol
Pénzügyi Munkatárs (AR) 2-3 év tapasztalat magyarangol
Online Product Manager (new business) 2-3 év tapasztalat magyarangol
Értékesítés támogató és riporting munkatárs 2-3 év tapasztalat magyarangol