Microsite

Synergy Construction A5

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSzakirányú végzettséget nem igénylő területek
  • Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalatMinimum 8 év tapasztalat
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Synergy Construction Hungary Kft. egy gyorsan növekvő, nemzetközi építőipari vállalat, amely erős háttérrel rendelkezik a legkülönfélébb projektekben. Célunk, hogy olyan jövőt építsünk, melyről üzleti partnereink álmodnak! Büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre és figyelemre méltó csapatunkra, akik ezen eredmények tervezői. Motivál, hogy az iparban, energetikában és más területeken kiemelkedő projektek részese légy? Építsük együtt a jövőt!

Hol dolgozunk?

A Synergy nem csak Budapesten, de Magyarország több területén is kínál nyitott pozíciókat! Aktívan keressük új, lelkes és elhivatott munkatársainkat, akik nyitottak a különböző építési területeken való munkavégzésre. Jelenleg Budapesten, Petürdőn, Nyíregyházán, Debrecenben, Kaposváron és Bükön vannak projektjeink. Amennyiben szeretnél valami új megteremtésének a részese lenni, látogass el az A5-ös standra!

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunk több lépcsőből áll. Miután meghatároztuk a megfelelő jelölteket a pozícióra, a HR osztály interjút szervez, hogy értékelni tudjuk a jelölt és a vállalat közötti szinergiát. Ezt követően technikai értekezletet tartunk az illetékes vezetővel, majd ezt a folyamatot assessment center és szükség esetén referenciaellenőrzés követi. A folyamat az ajánlattétellel zárul, és a jelöltek kollégákká válnak.

A helyszínen

Az A5-ös standnál munkatársaink izgatottan várják, hogy bemutathassák Neked jelenlegi projekteinket, nyitott pozícióinkat és talán egy kis édesség is lapul náluk. Egyszerre kínálunk lehetőségeket az építkezéseken és az irodában is, szóval ne habozz, nálunk megtalálod a számításaidat! Amennyiben meglátogattok minket, a munka mellett a szórakozásról is hallhattok, amely az autós rendezvényektől az Operáig terjedő széles skálát foglal magába.

Kollégáink a helyszínen

  • Nevra Soysal Munkaügyi vezető
  • Özge Isler Munkaügyi asszisztens
  • Nikolett Németh Munkaügyi asszisztens

Kollégáink a helyszínen

Nevra Soysal

Munkaügyi vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Az A5-ös standnál keresd Nevrát, a Munkaügyi vezetőnket, aki kiemelkedő tudással rendelkezik a cégről és az iparról. Korlátlanul kérdezhetsz tőle a vállalatról, a projekthelyszínekről és az összes betöltetlen pozícióról.

Özge Isler

Munkaügyi asszisztens Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Az A5-ös standnál kered Özgét, a Munkaügyi asszisztensünket, aki bemutatja Neked jelenlegi projektjeinket, betöltetlen pozícióinkat és azok követelményeit, a Synergy vállalati kultúráját és mindazon előnyöket, amelyeket a Synergy munkatársaként a jövőben kaphatsz!

Nikolett Németh

Munkaügyi asszisztens Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Az A5-ös standnál keresd Nikit, a Munkaügyi asszisztensünket, aki minden kérdésedre választ ad a nyitott pozícióink, a belépési folyamat, illetve a cég kapcsán. És ki tudja, talán néhány meglepetés vendéget is hoz nektek különböző építkezéseinkről!

Aktuális állásajánlatok
Építőmérnök 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat magyarangol
Senior Recruitment Specialist 4-7 év tapasztalat magyarangol
Accountant Chief Minimum 8 év tapasztalat magyarangol
Minőségbiztosítási / Minőségellenőrzési mérnök 2-3 év tapasztalat4-7 év tapasztalat magyarangol
HSE Specialist 2-3 év tapasztalat magyarangol
Risk Manager 4-7 év tapasztalat magyarangol
Construction Manager Minimum 8 év tapasztalat magyarangol
Front Desk Assistant Maximum 1 év tapasztalat magyarangol
Surveyor 4-7 év tapasztalat magyarangol
Procurement Specialist 4-7 év tapasztalat magyarangol
Electrical Engineer 4-7 év tapasztalat magyarangol
Mechanical Engineer 4-7 év tapasztalat magyarangol
Mechanical Chief Minimum 8 év tapasztalat magyarangol