Microsite

Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet D16

  • Szakirányú végzettséget igénylő további területekSzakirányú végzettséget nem igénylő területek
  • Maximum 1 év tapasztalat
  • Magyar
  • Sportos cég

Mivel foglalkozunk?

Egység, kitartás, csapatszellem: ezek jellemzik a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetet. Ez a zárt világ egy összetartó, jó csapatot, egy hosszú távú biztos munkahelyet biztosít, tervezhető előmenetellel és kiszámítható életpályával. A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet standjánál garantáltan jó hangulatban fogadjuk az érdeklődőket, ahol a száraz tényeken túl a munkánk izgalmas oldalát is bemutatjuk.

Hol dolgozunk?

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet az ország legnagyobb megyei jellegű intézete, amely három, egymástól földrajzilag elkülönült objektumból áll.

  • I. objektum - 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 5-11.
  • II. objektum - 1027 Budapest, Gyorskocsi utca 25.
  • III. objektum - 1108 Budapest, Maglódi út 24.

Kiválasztási folyamatunk

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézethez beérkezett önéletrajzokon megtalálható telefonos elérhetőségeket a toborzással foglalkozó munkatársak csoportos tájékoztatóra hívják be a jelentkezőket. A csoportos tájékoztatón részletes tájékoztatást adunk a felvételi eljárásról.

Kiválasztási folyamatunk

A hivatásos állományba vételhez egészségügyi-, pszichikai, és fizikai alkalmassági vizsgálatokon kell alkalmas minősítést szerezni. Miután az alkalmassági minősítő lapok rendelkezésre állnak, a Nemzeti Védelmi Szolgálati által végzett kifogástalan életvitel ellenőrzés következik, melyet követően jogviszony létesítésére van lehetőség az Intézetben.

A helyszínen

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet standjánál garantáltan jó hangulatban fogadjuk az érdeklődőket, ahol a száraz tényeken túl a munkánk izgalmas oldalát is bemutatjuk. Akik meglátogatnak Bennünket a JOBVERSE Állásbörzén, lebilincselő élményben lesz részük. Csak nehogy "véletlen" közelebbi viszonyba kerüljenek egy rabszállító autóval... Egység, kitartás, csapatszellem – ez jellemzi szervezetünket, hiszen a mottónk is ez: Kell egy csapat!

Kollégáink a helyszínen

  • HR munkatárs
  • Biztonsági felügyelő, kutyavezető

Kollégáink a helyszínen

HR munkatárs Mivel kapcsolatban kereshetsz?

felvételi követelmények, felvételi eljárás, előmeneteli rendszer, illetmény, képzési- és továbbképzési lehetőségek

Biztonsági felügyelő, kutyavezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Aktuális állásajánlatok
Szakács Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat magyarnémet
Körletfelügyelő, biztonsági felügyelő Diákmunka, szakmai gyakorlatMaximum 1 év tapasztalat magyar