GY.I.K.

GY.I.K.

Látogatóinkban az alábbi kérdések merülnek fel leggyakrabban. Ha a tiéd esetleg nincs köztük, nyugodtan fordulj hozzánk chatbox-unk segítségével, vagy email-ben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Regisztráció

 

Ha már regisztráltál egy korábbi rendezvényünk alkalmával, akkor csupán frissítened kell az adataid. Lépj be, és frissíts! :)

Ellenőrizd, hogy megfelel-e a méret, illetve formátum követelményeknek, ha igen, és mégsem működik, akkor lépj ki a profilodból, majd újra be.

(A feltöltött fájl nem lehet nagyobb, mint 2 MB, engedélyezett formátumok: pdf, doc, docx, rtf)

Külön be kell írni az előhívószámot is, pl. ha 30-as vagy: +36-ot és a 30-at is.

Ctrl+c, ctrl+v-vel másold ki a böngészőből a profilodra mutató linket. Az ékezetet tartalmazó linket hibásnak érzékeli a rendszer, ezért nem engedi tovább. Célszerűbb ezt az adatot asztali gépen (akár később) megadni.

Ilyen esetben küldj egy email-t az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Megnézzük mi a gond, és hamarosan visszajelzünk. Elküldjük neked e-mailben, hogyan tudsz belépni.

Még a rendezvény 2 napján is lehet regisztrálni. Érdemes azonban minél előbb beregisztrálnod, mert ezt követően belépve a profilodba személyre szabottan kínáljuk Neked kiállítónk állásajánlatait 100%-os, illetve 75%-os megfeleltetéssel, valamint a regisztrációt követően tudsz az ingyenes tanácsadásokra is helyet foglalni magadnak.

Igen, mindenképpen! Regisztrációnk névre szóló, és az ezt követően kapott vonalkód egy fő belépésére jogosít fel.

Ha valami egyéb probléma lépett fel, fordulj hozzánk a jobb alsó sarokban lévő chatbox segítségével, vagy email-t is írhatsz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Megnézzük, mi a gond, és megoldjuk.

Belépés

A látogatók kérésének megfelelően első nap, szerdán hosszabbított nyitvatartással 10:00 és 19:00 között várunk, hogy biztosan odaérj suli vagy munka után is! Második nap pedig 10:00-17:00-ig.

Mindkét nap már 9:30-tól megnyitjuk a kapukat, a szakterületednek megfelelően színkódolt check-in pultnál át tudod venni a belépésre jogosító karszalagodat és mappádat. A ruhatár is már 9:30-tól nyitva lesz, ahol le tudod adni a kabátodat. 10:00-kor pedig nyitjuk a kiállítási területet, így az elsők között léphetsz be.

Amikor regisztráltál/frissítetted a profilodat, akkor meg kellett adnod az elsődleges álláskeresési területedet. Az ennek megfelelő színkódú check-in pulthoz kell odamenned érkezéskor.

  • IT = kék
  • műszaki, mérnöki = szürke
  • pénzügy, számvitel, logisztika = narancssárga
  • értékesítés, marketing, hr = citromsárga
  • SSC, állások jó nyelvtudással = zöld
  • további területek = fehér

Parkolás, utazás

Ha autóval érkezel, akkor a Dózsa György út és a Stefánia út mentén, illetve a Budapest Sportaréna mélygarázsában tudsz megállni.

Kiállítók

A HVG Állásbörzén több mint 200 kiállító munkatársa vár Téged is a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény előtt három héttel kerülnek fel a honlapra a nyitott állásokkal együtt.

Programok

Regisztrációdat követően a profilodra belépve tudsz a tanácsadásokra jelentkezni. Egy ember maximum 1 tanácsadásra jelentkezhet, hogy minél több embernek legyen lehetősége.

A tanácsadásokra kell külön regisztrálni, az előadásokra nem. Ingyenes tanácsadásra a börze regisztrációdat követően, a profilodba belépve tudsz időpontot foglalni.

A profilodba belépve, a Tanácsadásaim menüponton belül tudod lemondani az időpontodat, ha mégsem megfelelő. Esetleg ha még van máskorra szabad időpont, amikor Neked is jó lenne, a lemondásodat követően itt tudsz más időpontot is választani.

Nem, az előadásokra nem kell külön jelentkezni. Csak annyit kell tenned, hogy feljegyzed magadnak mikor vannak azok az előadások, amiket mindenképpen szeretnél megnézni, meghallgatni, és úgy időzíted a börzére való látogatásodat.

Várunk szeretettel a rendezvényen! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted!